Pasfoto Naarden

Welkom bij Pasfoto Strik Naarden

In onze winkel Pasfoto Strik in Bussum centrum kunt u zonder afspraak langskomen om een mooie pasfoto te laten maken.

Pasfoto Naarden officieel document

Onze pasfoto’s voldoen aan alle eisen van het fotomatrix Model 2020, volgens de normen van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Wij zijn gecertificeerd namens de SNF.

Digitale Pasfoto

Als u bij ons een pasfoto laat maken kunt u indien gewenst de digitale foto per mail ontvangen. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden.

Pasfoto Baby’s

Wij maken ook pasfoto’s van baby’s, vanaf de leeftijd van 1 dag. We nemen daar de tijd voor en gelukkig zijn de eisen voor pasfoto’s van baby’s wat minder streng! U hoeft bij ons geen afspraak te maken maar het is wel belangrijk dat de baby wakker is als u naar de winkel komt.

Pasfoto maken zonder afspraak

U kunt zonder afspraak een pasfoto laten maken, u kunt dus zo binnen lopen.

Pasfoto USA

Wilt u een pasfoto laten maken in Bussum die voldoet aan de eisen van Amerika en India (5 x 5 cm)? Ook in dat geval bent u bij Pasfoto Strik aan het juiste adres.

Pasfoto op locatie

U kunt bij Pasfoto Strik ook een pasfoto op locatie laten maken. Dit is erg handig als iemand bijvoorbeeld slecht ter been is. Wilt u een pasfoto laten maken op locatie in de omgeving van Bussum? Neem dan telefonisch contact op met Pasfoto Strik: 035-6916660.